The Battle for Scotland - fuggetlenseg ide, fuggetlenseg oda - egy sokkal fontosabb valasztas zajlik ebben a pillanatban!

Illustration for article titled The Battle for Scotland - fuggetlenseg ide, fuggetlenseg oda - egy sokkal fontosabb valasztas zajlik ebben a pillanatban!

St Andrews a vilag egyik legexluzivabb golf palyaja es 2014-ben a club meg most sem fogad el noket tagkent. Ez az a klub ami annyira angol, hogy a delutani tenal lemerik a kisujjad gorbuleset amikor eltartod a teascseszetol es mm-re megmondjak, hogy proli vagy-e vagy sem! Es itt a csavar a tortenetben - bar noket nem engednek be maguk koze az angol burzsoa szarhaziak - azsiak belephetnek a klubba azzal a feltetellel, hogy ferfiak es geci gazdagok! De ma minden megvaltozhat, hiszen a golf vilag elvonalaba tartozo golf klub tagjai arrol szavaznak, hogy IGEN? vagy NEM? - azaz, hogy toleralnanak-e noket a klubban. A valasztas mar eddig is komoly vitakat szult! A klubbhaz megvaltozna es nem tarthatna meg a gyerekporno csatornat a klubbhaz kozponti tv rendszereben ami miatt sokan panaszkodtak. Felmerult, hogy a no parti idiotak noi wc-t is ki akarnak alakitani a klubbhaz teruleten amire semmi tervuk nincs es tobben ketelkedve fogadjak azt, hogy St Andrews-nak van-e eleg viz kapacitasa ahoz, hogy a noi wc kialakitasra herulhessen. Legtobben a parkolas miatt aggodnak. Mazerati, Porche, Ferrarik melle most a klub kenytelen lesz egy nuklearis raketa tesztelesehez alkalmas fold teruletet kialakitani azert, hogy az elso es egyetlen noi golf klub tag be tudjon parkolni anelkul, hogy komoly kart okoz a ferfiak autojaban!

Advertisement

A szavazasrol kesobb tudositunk! En remelem, hogy nem-el szavaznak! Egy atrocitas mar az is, hogy egy no egyaltalan golf utot vasarolhatott es arcul csapasa lenne a tradicoknak, ha olyan alapveto ferfi jogokat, mint a The Royal and Ancient Golf Club of St Andrews hirtelen nem csak 7 eves kislanyok megeroszakolasarol de arrol is hires lenne hogy hany part utott egy szigoruan feher no mielott odatette a teat foni!

Share This Story

Get our newsletter